Wrap

På jakt etter en spenstig lunsj? Pakk wrapen inn, så har du et deilig måltid på farten.

Under 20 minutter

Ingredienser

Denne oppskriften tilsvarer 1 porsjon

  • 1 fullkornstortilla
  • 1 ss kremost, lett
  • 1 ss rød eller grønn pesto
  • 4 salatblader
  • 4 paprikaringer
  • 2 never kikerter eller hvite bønner

Slik gjør du

  1. Legg tortillaen på en tallerken og smør på kremost og pesto.
  2. Legg salat, paprika og bønner/kikerter på langs, da får du en tynnere og lengre wrap som er enklere å spise.
  3. Brett de to korteste sidene av tortillaen inn mot hverandre. Brett deretter enda en side og rull tortillaen til en avlang wrap.

Tips

  • Bruk de grønnsakene du har tilgjengelig, det meste funker i wrap!
  • Ønsker du å variere proteinkilden, kan du for eksempel bruke hummus, bønner, hardkokt egg, røkelaks, fiskekake, skinke eller filet av kylling eller laks.