
Hva med å bytte ut hamburgeren med en skikkelig god fiskeburger?
Under 20 minutter
Ingredienser
Denne oppskriften tilsvarer 1 porsjon
- 1 fiskeburger (med høy andel fisk)
- 1 hamburgerbrød, grovt
- Salat
- Rødløk, i skiver
- Tomater, i skiver
- Agurk, i skiver
- Flytende margarin eller rapsolje (til steking)
Remulade:
- 0,25 dl lettrømme eller mager kesam
- 0,25 dl lettmajones
- 2 syltede agurkskiver, i terninger
- Sitronsaft
- Salt
- Pepper
- Urter (persille, gressløk eller dill)
Slik gjør du
- Stek fiskeburgerne i olje på middels varme i 5 minutter på hver side eller som anvist på pakken.
- Skyll og kutt opp salat, rødløk, tomat og agurk.
- Bland sammen alle ingrediensene til remuladen og smak til.
- Fordel remuladen, salat, grønnsakene og fiskeburgerne på burgerbrødene og nyt!
Tips
- Du kan også lage fiskeburger fra bunnen av. Grunnoppskrift finner du her.
- Vil du lage hamburgerbrødene fra bunnen kan du for eksempel teste denne oppskriften.
- Kan serveres med ovnsbakte poteter i båter, skiver eller staver.
- Bytt ut rødløk med syltet rødløk for å gjøre litt ekstra stas på burgeren. Se oppskrift her. Krydderne kan droppes eller varieres med for eksempel fersk ingefær. Syltet rødløk er nydelig tilbehør til middagen, eller på brødskiva. Den er holdbar et par uker i kjøleskap.